dijous, 9 de febrer del 2012

La millor història d'amor

La setmana vinent, el dia 14 de febrer, i amb l'excusa de sant Valentí vindrà a la nostra classe Xaro Altable.
Per tal de no perdre hores de classe  la primera sessió es realitzarà de manera voluntària a l'hora del descans. Xaro ens vol proposar un estudi- treball de reflexió i creació al voltant de la nostra millor història d'amor. Des d'ací, el grup de persones que ho desitgen faran un treball de recerca literària -ara ja sí dins el currículum- per tal  d'elaborar un "corpus"  de literatura d'amor al llarg de la història. La resta de companys i companyes faran un altre itinerari d'investigació amb el tema que desitgen: la mort, la vivència religiosa, la vessant social de la literatura..
Per fer-vos una idea, podeu passar-vos per la wiki de l'IES Joanot Martorell Llegir poesia.  o pel de Sàlvia, la bibliotecària de Cocentaina, Poesia infantil i juvenil 
Ja direu alguna cosa!


Mª Rosario Altable és llicenciada en Geografia i Història. Fou mestra especialista en Pedagogia Terapèutica al nostre Institut fins que es va jubilar. És terapeuta en Psicosíntesi, diafreoterapeuta (Educació Postural i Conciencia Corporal del mètode MEZIERES), educadora sexual,  experta en Coeducació i Mediació en conflictos. Continua com a professora investigadora de la Universitat de València i professora del màster d'Agents d'Iguatat a la Universitat de València. Ha escrit diversos llibres al voltant de l'educació sentimental i eròtica  a les aules..

10 comentaris: